podcast money talks budgetcoach

Money Talks

– een vierdelige podcastreeks waarin ik, als budgetcoach, met studenten in gesprek ga over geld: Wat zijn de struggles, wat zijn de vragen en hoe denken jongeren nu echt over geld.

Aflevering 1: Bewust omgaan met geld

In de eerste aflevering van de podcast reeks spreken we over het bewust omgaan met je geld. Jezelf bewust zijn waar je geld aan uitgeeft is het begin van efficiënter met budget omgaan. Enkele studenten praten over hoe zij de keuze maken.

Aflevering 2: Boodschappen doen

Het meeste geld van een kotstudent gaat elke maand naar de boodschappen. Hoe zo goedkoop mogelijk winkelen? En hoe willen de winkels verleiden en foppen? Hoe bewuster je als student boodschappen kan doen, hoe meer geld er overblijft voor leuke dingen met vrienden.

Aflevering 3: Werken en money mindset

Wat is mijn eigen mening over geld? Vind ik het zelf nodig om te werken voor mijn geld? Hoe combineer ik studeren met een studentenjob?
De 4 studentes waar ik in deze aflevering mee praat, hebben allemaal hun eigen visie op student zijn en werken.

Aflevering 4: Investeren

Moet ik als student al bezig zijn met investeren? Ga ik wel een huis kunnen kopen? Moet ik wel een huis kopen?
Waarom zou ik nu al bezig zijn met de toekomst? Deze vragen worden getackeld in deze voorlopig laatste aflevering van Money Talks.

Zit je na het beluisteren van deze reeks met vragen? Nood aan advies? Klik door op mijn pagina ‘Studenten‘ en kijk eens naar mijn aanbod, misschien kan ik jou verder helpen!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.