Wil jij ook meer controle hebben over je financiën en bewuster omgaan met je geld?
Als budgetcoach sta ik voor je klaar om jou te helpen met specifiek advies, dat aansluit op jouw persoonlijke situatie. Of je nu behoefte hebt aan één-op-één coaching of een groepsworkshop wilt aanbieden aan je werkgevers over een bepaald financieel thema, ik heb het allemaal in huis. Ontdek hieronder mijn volledige aanbod en start vandaag nog met het realiseren van jouw financiële doelen!

1:1 coaching sessie

Met mijn 1:1 coaching sessie bekijken we jouw leven en financiële situatie in detail. Door intensieve coaching en persoonlijke begeleiding help ik je jouw financiële doelstellingen te bereiken en het meeste uit jouw geld te halen. Ik geloof sterk dat iedereen meer kan halen uit zijn geld en dus ook meer uit het leven.

Advies grote projecten

Overweeg je een grote aankoop zoals een huis, investeringsvastgoed, renovatie of belegging? Dan is mijn advies over grote projecten precies wat je nodig hebt. Ik help je om de kosten te berekenen en optimaliseren zodat je mogelijks duizenden euro’s kunt besparen. Twijfel niet langer en win eerst advies in alvorens je overgaat tot een grote aankoop.

Lunch and learn

Organiseer je een bedrijfsevenement of wil je je werknemers een nieuwe vaardigheid aanleren?
Kies dan voor mijn ‘Lunch and Learn’ groepsworkshop. Deze workshops worden op maat gemaakt voor jouw bedrijf en kunnen onderwerpen behandelen zoals ‘besparen op je energiefactuur’ of ‘de psychologie van sparen’. De workshops zijn ideaal om je werknemers te betrekken bij een belangrijk onderwerp en om hun financiële kennis te vergroten.

Mijn advies over hoe je minder kan uitgeven is er voor iedereen, of je nu een student, particulier of bedrijf bent. Twijfel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wenst.
Samen kunnen we werken aan een betere financiële toekomst!

Ik wens meer te weten over het aanbod voor:
Studenten
Particulieren
Bedrijven

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.