Maak je leven rijker!

Geld is belangrijk, maar voor velen ook stressvol. Ik help je een betere relatie met geld op te bouwen en je financiële doelen te bereiken. Of het nu individuele coaching is of een groepssessie voor je bedrijf, ik begeleid je in je financiële reis. Dus, ready to start to budget en terug controle te krijgen op je financiële situaties?

start to budget, sarah zwaenepoel budgetcoach
Minder uitgeven

Wil jij grip op je uitgaven krijgen en meer overhouden aan het einde van de maand?
Als budgetcoach help ik je bewuster omgaan met geld. Of je nu wil sparen voor een mooie vakantie, een nieuwe auto of wil werken aan je financiële toekomst, ik sta voor je klaar. Neem contact op en laten we samen aan de slag gaan!

Meer verdienen

Besparen is belangrijk, maar heeft zijn grenzen. Meer geld verdienen daarentegen, kent geen grenzen.
Samen nemen we jouw financiële situatie onder de loep en bekijken we hoe we jouw inkomstenstroom kunnen optimaliseren en diversifiëren. Zo bouwen we een sterke basis voor jouw financiële toekomst.
Contacteer mij en laten we samen werken aan het optimaliseren van jouw inkomstenstroom!

Een rijkere toekomst

Door vandaag kleine stappen te zetten, voorkom je later stress en zorgen over geld.
Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie en doelen en ontwikkelen we een plan dat past bij jouw levensstijl en toekomstplannen. Of je nu wilt werken aan het aflossen van schulden, het opbouwen van spaargeld, of het investeren in jouw toekomst, ik sta voor je klaar. Klaar om te starten met werken aan een financieel gezonde toekomst?
Neem dan nu contact met mij op en laat mij jou helpen om jouw doelen te bereiken!

Op zoek naar een gezonde financiële toekomst?
Ontdek snel mijn diensten per categorie en zet de volgende stap!

Tevreden klanten

Els Verleysen
Els Verleysen
2023-10-16
Innemende dame met kennis van zaken. Sarah heeft me op een zeer toegankelijke en concrete manier doen kijken naar budget en geldzaken. Erg informatief en op maat. vooral de no nonsens en positieve, activerende stijl spraken me erg aan.
Hondenfluisteraar-SOS
Hondenfluisteraar-SOS
2023-10-12
Deze ochtend via Starterslabo de kans gekregen nog een colab mee te volgen van Start 2 Budget - Budgetcoach van Sarah Zwaenepoel. Ik had al op voorhand het gevoel dat het zeker interessant zou zijn, maar eerlijk: de passie, de overvloed van informatie, het inzicht en de duidelijke manier (alhoewel het niet altijd simpele stof was 😉) van overbrengen heeft mijn verwachtingen overtroffen. Op verscheidene momenten kwam ik tot de realisatie: het kan ook anders (en beter natuurlijk). Wat stof gekregen om zelf bij na te denken en aan te werken en vooral veel inzicht gekregen dat ik zeker nog zaken kan bijsturen en verbeteren. Bedankt voor de mooie workshop Sarah Zwaenepoel. Ik heb er zeker veel aan gehad, en ik denk de andere deelnemers ook.
olive 4now
olive 4now
2023-10-12
Sarah is een spontane jongedame met beide voeten stevig op de grond en desondanks een grote visie voor zichzelf en haar klanten. Na een groepsworkshop enkele dagen geleden, werd ik aan het denken gezet. De volgende stap is een één-op-éénsessie. Daar kan niets dan goeds uit komen. Absolute aanrader voor wie bewuster wil omgaan met geld, vooral in deze uitdagende tijden
Nele Callebaut
Nele Callebaut
2023-10-12
Zéér inspirerende en down to earth budget coach! Aan alle startende of kabbelende ondernemers die graag de controle over hun onderneming en leven in eigen handen willen nemen... allen daarheen voor no- nonsens financiële groei pistes! 💪
Jolien Hermans
Jolien Hermans
2023-10-10
Ik ben zeer tevreden met het advies van Sarah. Haar kennis alsook menselijke factor zorgen er voor dat je op een rustige manier de juiste oplossing voor een 'probleem' kan zoeken. Verder neemt ze ook haar tijd en voelt geen enkele vraag te veel. Ik zou haar zeker aanraden!
Lien Vermeulen
Lien Vermeulen
2023-05-22
Zeer leuke coach die me op mijn gemak stelde en mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven! Kan ik zeker aanraden
Elisa Dumon
Elisa Dumon
2023-05-19
Sarah is een kwalitatieve budgetcoach met kennis van haar vak! Ze gaat samen met de klant op zoek naar hun financiële doelen en hoe deze te bereiken.
Jolien Declercq
Jolien Declercq
2023-05-04
Aanstekelijk enthousiast en boordevol tips & inzichten. Dit mag je van een gesprek met Sarah verwachten. Aanrader!
Sarah Dt
Sarah Dt
2022-12-20
De coaching van Sarah is fantastisch. In mijn zoektocht naar een huis, slaagde Sarah erin het hoofd koel te bewaren. Een huis kopen doe je niet alle dagen. Wat komt erbij kijken? Wat is er belangrijk? Sarah maakte alles toegankelijker voor me. Daardoor ging ik vooruit, en daar houd ik van! Bij Sarah vond mijn chaotische brein beredeneerde rust. Ze hielp me wegwijs maken in de mogelijkheden: 'Jouw budget tot in de puntjes uitstippelen en 'worst case' scenario's uitschrijven, rustig nadenken en jezelf één week de tijd geven', hoor ik haar zeggen. Top! Een slimme investering, daar hamerde ze op. Sarah is mijn way to go in elke financiële en ondernemende stap die ik waag. Dankjewel, Sarah en tot op één van mijn volgende projecten :).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.